Cum explică Cristian Ganea execuţia excepţională de la golul marcat în poarta lui Apoel şi ce a simţit înaintea şutului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Ganea
Cristi Ganea

Cristian Ganea a adus victoria Viitorului, în meciul cu Apoel Nicosia, transformând spectaculos o lovitură liberă din afara careului.

Pentru Ganea este a doua reuşită de acest gen venită în ultima săptămână, el marcând dintr-o poziţie oarecum similară şi în meciul Viitorul - Gaz Metan.

Jucătorul de 25 de ani a încercat să explice execuţia pe care a avut-o. "Sincer aveam o presimţire şi mă bucur că am reuşit să marchez. Sper să o ţin tot aşa. Am vrut să dau peste zid. Am văzut că portarul a stat în partea opusă şi m-am gândit că dacă dau peste zid şi trece este gol. Da, am avut emoţii, pentru mulţi dintre noi este prima dată când jucăm în Liga Campionilor. Dar am lăsat emoţiile la cabine şi ne-am făcut jocul. Merit nota 10, dacă voi spuneţi că a fost un gol de 10. Golul îl dedic iubitei şi familiei mele. În fotbal este posibil orice, acum trebuie să ne odihnim, duminică avem meci cu Dinamo şi miercuri mergem la ei să nu pierdem. Sunt foarte bucuros. E primul gol pentru Viitorul în Liga Campionilor, mă bucur!", a afirmat Cristi Ganea, la TVR. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite