Cum arată Mircea Sandu după numeroasele bătălii cu cancerul. Fostul șef al FRF, invitat de onoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Generația de Aur a învins selecționata World Stars, scor 3-2, la meciul de adio disputat pe Arena Națională. Printre invitații organizatorilor s-a aflat și fostul președinte al FRF, Mircea Sandu, care s-a retras din lumina reflectoarelor în ultimii ani.

Mircea Sandu a coborât pe gazon la finalul meciului de aseară. Foto ProSport
Mircea Sandu a coborât pe gazon la finalul meciului de aseară. Foto ProSport

Fostul șef al fotbalului românesc s-a mutat în Franța, unde se bucură de nepoți, cei care-i dau putere în luptele sale cu cancerul. Diagnosticat începând din 2009 cu mai multe forme ale teribilei boli la organe interne, Mircea Sandu a depășit de fiecare dată momentele grele. Totuși, el a ținut să participe la sărbătoarea fotbalului românesc, fiind unul dintre cei care au pus umărul la cele 5 calificări la turneele finale reușite de națională în mandatele sale care au totalizat 24 de ani.

„Nașul” spunea că e incredibil cum acest eveniment a reușit să unească din nou gloriile fotbalului românesc. „E o bucurie că se reîntâlnesc. Am înțeles de la Gică faptul că e ultima dată. Mă bucur că au reușit să adune jucătorii. Sper la un rămas bun în fața suporterilor. Am văzut foarte mulți copii, mulți tineri. Au fost cinci calificări la turneele finale, au însemnat o răsplată a muncii pe care au depus-o. Au obținut calificări, a fost acel loc 5 la Cupa Mondială din 1994. A fost prima generație care a ieșit afară și a onorat fotbalul românesc. Și-au reprezentat cu cinste țara”, a spus Mircea Sandu, la sosirea pe Arena Națională.

Mircea Sandu a venit să fie alături de jucătorii din Generația de Aur. Captură Digisport
Mircea Sandu a venit să fie alături de jucătorii din Generația de Aur. Captură Digisport

Îmbrăcat într-un costum crem, fostul șef al fotbalului românesc a arătat ca-n vremurile bune, atât fizic, cât și psihic. Un pic mai slab față de cum îl știau fanii fotbalului, acesta fiind singurul indiciu în privința problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în ultimii ani.

La finalul anului trecut, Mircea Sandu a povestit pentru cancan.ro cum decurge viața sa: „Dimineața iau 12 pastile. La prânz, alte 7. Seara, ceva mai multe, 17 pastile. O să trec eu și peste asta, nu mă doboară pe mine un cancer. Mă simt destul de bine în general și din punct de vedere al conținutului carcasei de deasupra umerilor e în regulă. Dacă nu ești tare acolo, sus, pierzi mult! Din toate punctele de vedere! Și la sănătate, și la afaceri”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite