Culisele transferului ratat de Steaua: Younés Hamza a preferat campionatul bulgar, în detrimentul celui românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Younés Hamza, cel mai nou transfer făcut de Ludogoreţ Razgrad FOTO Mediafax
Younés Hamza, cel mai nou transfer făcut de Ludogoreţ Razgrad FOTO Mediafax

Younés Hamza, fotbalist de care s-au arătat interesate atât Steaua, cât şi Ludogoreţ Razgrad a ales, în ultimul moment, gruparea bulgară. Cele două echipe se vor duela în playoff-ul Champions League, pe 19, respectiv 27 august.

Unul dintre clişeele legate de fotbalişti spune că profesionalismul le permite jonglarea între echipe, fără a ţine cont de rivalităţi, contracte de respectat şi alte chestiuni similare. Cu toate că Younés Hamza îşi dăduse acordul pentru a evolua în Ghencea, jucătorul a ales o schimbare de planuri şi s-a orientat spre plaiurile bulgare. Potrivit preşedintelului Stelei, Valeriu Argăseală, a declarat că lucrurile erau stabilite: „Vedeţi ce caracter are acest jucător. Un om cu care baţi palma, cu care vorbeşti la telefon trei zile la rând şi jumătate de oră duminică seară. Nu mi s-a mai întâmplat“. 

Conform oficialului stelist, Younés Hamza insista să primească în scris oferta campioanei României pentru a se duce la cea din Bulgaria şi a cere un salariu mai mare. Problema rămâne, însă, atacul roş-albaştrilor, care nu va fi întărit în timp util. În această privinţă, situaţia e vagă: „În momentul ăsta nu aş putea să vă spun. E greu de decis în momentul ăsta, pentru că trebuie să ne gândim că mai e o săptămână până la primul meci cu Ludogoreţ. Trebuie să fie un jucător care a început deja campionatul, să fie în formă şi e destul de greu să se integreze într-o săptămână. Nu avem un nume concret“, a conchis Argăseală. Tunisianul transferat de la Botev Plovdiv la Ludogoreţ pentru următorii trei ani va putea fi trecut pe lista playoff-ului cu Steaua, care se va disputa pe 19 şi 27 august, în Bucureşti şi Sofia.

Povestea „olandezului zburător“, ultimul fotbalist transferat de Steaua: în 2010 juca la Jiul Petroşani, în liga a patra

Lovitură "grea" încasată de Steaua înaintea meciului cu Ludogorets

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri