CTP simte că Halep va ajunge în finală: Detaliul pe care l-a remarcat în jocul Simonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Tudor Popescu simte că pentru Simona Halep (3 WTA) se apropie o nouă finală la Australian Open, după cea pierdută în 2018, cu Caroline Wozniacki.

Simona Halep e singura jucătoare rămasă în cursă pentru trofeul de la Australian Open 2020 care de fiecare data a învins în minimum de seturi în cele cinci meciuri disputate până acum.

Pentru constănţeanca urmează un duel cu Garbine Muguruza (32 WTA) în semifinale, joi dimineaţă (nu mai devreme de ora 6.30, Eurosport), iar apoi, dacă va învinge, Halep va juca finala, sâmbătă, fie cu Barty (1 WTA), fie cu Kenin (15 WTA).

Iar la ce a arătat până acum „Simo“, puţini ar avea curajul de a paria împotriva fostului lider mondial! Cristian Tudor Popescu, un mare admirator al lui Halep, a remarcat şi el, într-o intervenţie la Digi 24, că românca evoluează dezinvolt, fără frică de a pierde, şi liniştea pe care o arată aminteşte de cum a jucat la Australian Open 2018, când a atins finala.

Ce a spus Cristian Tudor Popescu?

*Dacă ar fi să caracterizez într-un singur cuvânt prestaţia ei de până acum? Linişte...linişte interioară. Ca să fiu şi mai...un cuvânt şi mai bun...îmi trebuie două cuvinte...de fapt, mai multe.

*Absenţa fricii de a pierde, asta e acum Simona! Simonei nu-i este acum frică să piardă, nu se sperie de scor, este imună. Simona este imună la scor şi la adversară în acest moment.

*Acest meci (n.r. – cu Kontaveit) a durat 53 de minute, pentru că Simona a câştigat fiecare punct, pentru că nu s-a gândit la scor, şi nici la victoria finală din meci. S-a gândit doar la fiecare punct jucat şi nu la cel precedent. Aceasta este starea despre care spuneam că a dus-o în finala din 2018.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite