CTP invită la calm: „Halep a scăpat de dracu’, dar poate îl întâlneşte pe fiul lui!“. De ce se teme de entuziasmul general

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu a fost surprins neplăcut de ce a văzut în confruntarea Halep – Suarez Navarro din optimile French Open.

Într-o intervenţie la Digi 24, imediat după victoria categorică a româncei, Cristian Tudor Popescu a remarcat că de partea cealaltă a fileului s-a aflat o jucătoare de nerecunoscut.

„Mă aşteptam la un meci mai dificil. Foarte important e ca Simona să nu se îmbete cu apă plată. A avut în faţă o Carla de nerecunoscut. Carla Suarez Navarro e o jucătoare de clasă pe zgură. Astăzi, a avut o zi, pur şi simplu, proastă. A intrat cu capul în pământ de la prima minge. A părut învinsă de la început. A avut o singură tresărire la începutul setului doi, când a început să lege jocul. Apoi, din nou, s-a stins în confuzie şi lipsă de vlagă. Trebuie să fie foarte conştientă Simona că a avut în faţă o umbră a Carlei Suarez Navarro. Trebuie să fie foarte concentrată în meciul foarte dificil pe care urmează să-l aibă“, a afirmat CTP.

Acesta a avertizat apoi că în ciuda eliminărilor suferite de favorite la Roland Garros, Halep n-a scăpat de un pericol mare.

„Citesc titluri de genul că Simona are cale liberă, că a scăpat de o jucătoare foarte periculoasă. E vorba de Muguruza, care a fost elimiantă de Mladenovici. Dacă îl dai pe dracu', s-ar putea să-l întâlneşti pe fiul lui. Mladenovici arată un tenis şi mai puternic şi mai frumos decât la Madrid (n.r. - unde a pierdut finala în faţa lui Halep). Simona a scăpat de Muguruza şi, eventual, o aşteaptă franţuzoiaca într-o formă deosebită. Să nu mai facem astfel de aprecieri, pentru că arată ca un fel de cobeală. Important e ca Simona să-şi menţină mentalul ei de mangustă cu care a început turneul şi, în rest, să nu ne mai bucurăm de altfel de rezultate“, a adăugat Cristian Tudor Popescu.

El a remarcat şi o schimbare în jocul Simonei: „Şi-a făcut un sistem la serviciu. Nu mai riscă primul serviciu. Nu serveşte foarte tare, serveşte mai moale puţin, dar are constanţă pe primul serviciu şi nu-i arată al doilea serviciu adversarei, pentru a fi atacată“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite