Csepreghi va putea juca la Mondiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interul stânga al echipei naţionale a României, Alexandru Csepreghi, va putea juca la Campionatul Mondial de handbal masculin din Suedia, după ce verdictul medicilor a fost unul favorabil.

"Am fost diagnosticat la fel ca şi în Elveţia, cu disjuncţie la claviculă, însă din fericire nu este nimic rupt. Nu este vorba de braţul de aruncare, astfel că în aproximativ patru zile pot fi la capacitate maximă. În cel mai rău caz nu voi putea fi prezent la primul joc, cel cu Croaţia", a declarat Csepreghi.

Reprezentativa României va participa la Campionatul Mondial din Suedia, care va debuta în 13 ianuarie. Echipa antrenată de Vasile Stângă şi Nicolae Munteanu va fi prezentată oficial în 12 ianuarie, înaintea plecării spre Suedia, unde România va evolua, în ordine, cu Croaţia (14 ianuarie), cu Danemarca (16 ianuarie), cu Algeria (17 ianuarie), cu Australia (19 ianuarie) şi cu Serbia (20 ianuarie), în grupa C preliminară. Obiectivul tricolorilor la CM din Suedia este calificarea în grupele principale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite