Cristian Tudor Popescu, despre ieşirile nervoase ale Simonei Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat partida dintre Simona Halep şi Ons Jabeur, explicând pentru DigiSport de ce tenismena din România a fost nervoasă în acest meci.

"Nu stiu câţi dintre noi ar putea să nu se enerveze într-o situaţie asemănătoare, chiar dacă nu jucăm tenis. Dacă jucam table, să spunem, şi adversarul dă de trei ori la rând 6-6... La şah n-ai de ce să te enervezi, acolo doar să răstorni tabla, ca-n Cişmigiu. Jabeur e o jucătoare ieşită de comun! Scurtele pe care le-a pus sunt înspăimântătoare. A pus o scurtă în jumătate de metru de fileu şi cu efect invers. A terminat-o psihic pe Simona", a precizat Cristian Tudor Popescu, la Liga Digisport.

"Simona s-a lovit sau a expus astăzi unul dintre punctele ei slabe, care au rămas neacoperite chiar şi după antrenamentele foarte bune, pregătirea foarte bună făcută cu Mouratoglou pentru acest turneu şi anume contrascurta. Simona nu este obişnuită să joace în faţă, să rapundă la asemenea procedeu.

În acest turneu de la Madrid a făcut un joc foarte bun în primele trei partide, un joc întins, tare, agresiv, cu lovituri adânci, şi-a luat răspunderea de a ataca, a avut iniţiativă, a venit şi în faţă, a făcut drive volley, deci eu nu sunt supărat pe ce a făcut astăzi.

S-a lovit astăzi de o jucătoare atipică, nu întâlneşti în circuit o astfel de jucătoare în momentul de faţă, e unică Jabeur prin această îndemănare, este o mânace de mare clasă, care poate face lovituri cu totul neobişnuite, lovituri pe care pur şi simplu Simona nu le întâlneşte. Gândiţi-vă câte scurte a avut de înfruntat în primele meciuri", a declarat Cristian Tudor Popescu la Liga Digisport

Simona Halep a fost învinsă de tunisianca Ons Jabeur, cu 6-3, 6-2, în sferturile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Madrid.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite