Cristi Tănase, criticat aspru de "Naşu" Sandu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalurile fără număr şi mediocritatea fotbalistică în care se zbate mijlocaşul stelist Cristi Tănase l-au scos din sărite până şi pe Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

Piteşteanul era considerat viitorul coordonator de joc al echipei naţionale şi poate cel mai voloros fotbalist al Stelei, fiind cumpărat vara trecută, de la FC Argeş, pentru suma de 1,8 milioane de euro.

Cu toate acestea, Cristi Tănase (23 de ani) s-a remarcat doar prin scandaluri, petreceri până dimineaţa şi evoluţii foarte slabe. Mircea Sandu l-a criticat dur pe internaţionalul român: „Nu se poate aşa ceva! Ăsta nu este fotbalist, e plezirist! Daca îl dă Gigi afară nu îl ia nimeni la fotbal. Este inadmisibil ce a făcut! Era supărat pe bombă de agăţa femei pe internet? Ai perspectiva înlocuirii lui Mutu şi ce faci?", a spus Sandu la GSP TV.

După înfrângerea naţionalei în faţa Macedoniei, Cristi Tănase şi-a petrecut noaptea încercând să cucerească o fată pe interent. Ultima ispravă a fotbalistului s-a petrecut acum câteva zile, când a rămas fără carnet de conducere după ce a fost prin băut la volan.

Tănase a fost criticat recent şi de Mirel Rădoi, fostul jucător şi căpitan al Stelei: „Îl strică anturajul. Ar fi păcat ca un jucător de talentul său să se irosească atât de devreme. S-a lovit de prea multe ori şi ar putea fi inconştient!", a spus fotbalistul lui Al Hilal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite