Cristi Răchitean: „Tănase ar putea alerga opt ore încontinuu!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristi Răchitean, un reputat medic stabilit în SUA, consideră că mijlocaşul de 23 de ani este cel mai bun jucător din punct de vedere fizic din lotul Stelei. Cristi Tănase a călcat iar strâmb la naţională, fiind prins după eşecul cu Macedonia într-o discuţie prelungită pe messenger cu o blondă de 19 ani.

Debutant cu gol la naţională în era lui Piţi, „Dodel" n-a reuşit deocamdată să se ridice la înălţimea aşteptărilor în Ghencea. Bine cunoscutele escapade nocturne, condimentate cu o viaţă sexuală foarte activă, l-au epuizat pe mijlocaş. Cotidianul „Cancan" a aflat că la ora 2.00 dimineaţa, după o prestaţie lamentabilă în eşecul României cu Macedonia, Tănase încerca să agaţe o domnişoară pe internet, ajutat şi de o cameră video.

„Se sufocă în minutul 60, de parcă e venit de la juniori", au mărturisit colegii săi. Toate acestea în condiţiile în care pe lângă talentul nativ pe care îl are Tănase este şi cel mai bun stelist din punct de vedere fizic. La această concluzie s-a ajuns după ce un renumit osteopat stabilit în Statele Unite ale Americii, Cristian Răchitean, l-a „convocat" la un consult pe fotbalist.

Concluziile şi le-a prezentat ulterior oficialilor din Ghencea: „Cristi are un fizic formidabil. Are mici probleme cu coloana şi la muşchii coapselor, însă acestea sunt uşor rezolvabile. Ceea ce este cu adevarat de necrezut este capacitatea de efort a acestui băiat. Are cutia toracică foarte dezvoltată, drept urmare poate inhala mai mult oxigen. Păi, cu o pregătire fizică adecvată, Tănase ar putea alerga şi opt ore încontinuu", le-a spus doctorul şefilor din Ghencea.

„Sunt convins că el poate deveni cel mai bun jucător al Stelei în sezonul viitor, ba chiar şi cel mai valoros fotbalist român. Cu o pregătire fizică bună şi o viaţă mai ordonată, va reuşi", a promis şi preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală.

Câştigăm şi noi cu Honduras?

România susţine azi ultimul meci de pregătire în Austria, în compania Hondurasului, echipă calificată la Cupa Mondială din Africa de Sud. Partida începe de la 20.30 şi e transmisă de DigiSport. Răzvan Lucescu va folosi următoarea formulă: Pantilimon - Dănănae, Galamaz, D.Goian, Raţ - Deac, Ghioane, Rădoi, Tănase - D.Niculae, Mazilu.

„Ce ne-a incomodat cu Macedonia? Adversarul. Însă noi trebuie să fim optimişti, cu toate că România este o ţară de pesimişti. Cu Hondurasul nu cred că ne mai încurcăm", a spus atacantul Andrei Cristea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite