Cristi Oros şi Nuno Viveiros, absenţi în meciul dintre FC Braşov şi Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Isăilă a declarat că, în opinia lui, nicio echipă din campionat nu este de neînvins, astfel că este foarte posibilă şi o surpriză în partida cu Rapid Bucureşti.

În momentul de faţă, la Rapid evoluează mai mulţi jucători care în sezonul trecut au jucat la FC Braşov, iar preşedintele giuleştenilor, Dinu Gheorghe, a revenit în vară la Rapid tot de la FC Braşov.

Printre fotbaliştii transferaţi de la FC Braşov la Rapid se numără Rui Duarte, Ezequias, Dani Coman, Nicolae Grigore, Mihai Roman sau Sabrin Sburlea.

"La situaţia care este atât la noi, cât şi Rapid, un egal nu ar ajuta pe nimeni. Trebuie să ne concentrăm şi să dăm totul pentru a câştiga acest meci. Sunt aproape vitale cele trei puncte pentru noi, care suntem pe un loc retrogradabil.

Va fi un joc greu, dar cu siguranţă se anunţă a fi frumos, pentru că, aşa cum am mai spus, pe ambele echipe le ajută doar victoria. Rapidul este un adversar puternic în a cărui componenţă sunt foarte mulţi jucători de valoare, care până mai ieri ne erau colegi.

Din acest punct de vedere se poate spune că este şi un meci al orgoliilor, dar eu sper ca orgoliul să iasă la iveală şi în ceea ce ne priveşte şi să văd la jucători o determinare extraordinară care să ne poarte către o victorie de care avem atâta nevoie", a spus Isăilă.

Tehnicianul braşovean consideră că este un atu pentru el că îi cunoaşte foarte bine pe mulţi jucători de la Rapid, care până în vară au fost fotbalişti la FC Braşov: "Pentru orice antrenor reprezintă un avantaj să cunoască foarte bine atât calităţile, cât şi defectele echipei adverse.Sper însă ca sfaturile pe care le dau jucătorilor mei să îi ajute şi să le pună în aplicare.

Eu cred că totul depinde doar de noi şi de felul în care vom aborda acest joc. Dacă vom da dovadă de determinare şi vom lupta aşa cum am făcut-o în meciurile bune, nu avem cum să nu obţinem şi un rezultat bun. Trebuie să fim optimişti şi să avem atitudinea corectă. Fotbalul te pedepseşte atunci cînd nu îl respecţi".

Isăilă a mai declarat că, în opinia lui, nicio echipă din campionat nu este de neînvins, astfel că este foarte posibilă şi o surpriză în partida cu Rapid. "Eu am mai spus-o şi o spun din nou, nicio echipă nu este de neînvins în acest campionat. Am demonstat-o chiar şi noi şi sper să o mai demonstrăm în continuare.

Ne respectăm adversarul, dar nu văd de ce nu am putea câştiga dacă prindem o zi bună şi dacă jucăm ceea ce ştim. Au mai spus şi alţii că ne vor bate uşor şi nu s-a întâmplat acest lucru. Aşa că nu ne rămâne decât să fim optimişti şi să aşteptăm ora jocului", a mai declarat Isăilă.

În meciul cu Rapid, de la FC Braşov va lipsi Cristi Oros, suspendat, în vreme ce Nuno Viveiros este incert, după o accidentare suferită în meciul cu Pandurii Târgu Jiu.

Partida FC Braşov - Rapid, din cadrul etapei a XVII-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 19.30.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite