Cristi Chivu, semne obscene către romani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul român a avut câteva reacţii necontrolate în timpul şi după meciul cu AS Roma din finala Cupei Italiei, adjudecată de Inter după golul lui Milito (1-0).

Cristi Chivu a câştigat cu Inter primul trofeu al sezonului, însă performanţa a fost umbrită de un gest necugetat al căpitanului naţionalei României, care i-a insultat pe suporterii adverşi.

"Chivu a făcut un gest obscen, ducându-şi mâinile în zona inghinală, pentru a răspunde insultelor primite de la suporterii Romei (n.r.: echipă pentru care a evoluat în perioada 2003-2007)", a remarcat presa italiană.

Mai mult, la final, fundaşul lui Inter s-a îndreptat către una dintre tribune, făcând un alt gest vulgar cu degetele mijlocii ale ambelor mâini şi i-a luat la ţintă pe spectatori cu o sticlă aruncată pe teren. „Urât!", a reacţionat Luca Toni, unul dintre jucătorii care erau de faţă în acel moment.

„Războiul" dintre Chivu şi AS Roma a început cu ocazia meciului de campionat din luna martie, când românul, abia revenit după accidentarea la cap, a fost provocat non-stop de fani şi de adversari. Eliberat de tensiunea meciului, Chivu s-a bucurat la fel de „necontrolat", fiind un adevărat „director de orchestră", aşa cum a scris site-ul lui Inter.

Jose Mourinho nu a văzut nimic

Solicitat să comenteze comportamentul nesportiv al lui Cristi Chivu, Jose Mourinho, tehnicianul lui Inter, a trecut totul sub tăcere. „Nu pot să comentez pentru că n-am văzut nimic!", a afirmat „The Special One". Există însă posibilitatea ca, pe baza probelor video, fundaşul român să primească o sancţiune sau o suspendare din partea federaţiei italiene.

Vine „revanşa" cu Chievo!

Pentru Cristi Chivu urmează o altă partidă „specială": duminică, în penultima etapă din Serie A, pe teren propriu contra lui Chievo. Prilej de „revanşă" pentru Chivu, care a suferit fractura la cap în meciul tur dintre cele două echipe, disputat la Verona la 6 ianuarie, în urma unui contact aerian cu atacantul Pellissier. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite