„Crezi că românii sunt ţigani, nu?”. Cum s-a ajuns la ipoteza discriminării CFR Cluj în meciul cu Young Boys

0
Publicat:
Ultima actualizare:

RMC Sports din Franţa a scris, vineri, că jucătorii CFR Cluj l-ar fi întrebat pe arbitrul francez Benoit Bastien dacă sunt ţinta unei discriminări date fiind deciziile luate de acesta spre finalul meciului din Europa League.

„Echipa din România s-a întrebat dacă nu cumva a fost victima discriminării”, a scris RMC Sports, după meciul între CFR Cluj şi Young Boys Berna, pierdut cu 1-2 în faţa echipei elveţiene. Centrallul francez Benoit Bastien a acordat un penalty pentru elveţieni spre finalul meciului şi a luat mai multe decizii discutabile.

La sfârşitul meciului jucătorii CFR i-au reproşat modul cum a arbitrat partida de fotbal. Un jucător de la CFR i-ar fi zis direct lui Bastien: „Ai făcut asta pentru că crezi că românii sunt ţigani, nu?”. 

De asemenea, românii le-at mai fi spus arbitrilor din Franţa şi următoarele. „Nu ne respectaţi! Păcat, păcat! Puteţi să vă scoateţi semnul cu 'respect', pentru că nu aveţi aşa ceva. E uşor pentru voi să distrugeţi o echipă”, le-ar fi transmis clujenii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite