Craiova vibrează în aşteptarea noului stadion: s-a anunţat ziua şi ora primului meci pe noul „Oblemenco“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultramodernul stadion ar fi trebuit să fie gata în 2016, dar n-a putut găzdui nici măcar derby-ul cu FCSB de acum nouă zile! Într-un final, s-a stabilit data la care va fi inaugurat.

Craiovenii aşteaptă de luni bune noua arenă a oraşului pentru care s-a cheltuit suma de 54 de milioane de euro.

Chiar dacă lucrările s-au încheiat de aproape o lună, deocamdată, niciun meci nu s-a jucat pe noul „Oblemenco“ din cauza...birocraţiei! S-a vorbit despre inaugurarea arenei cu meciul CS U Craiova – FCSB, programat pentru 29 octombrie. Partida s-a disputat însă la Severin, fiindcă nu s-au obţinut în timp util avizele necesare.

La un moment dat, Federaţia Română de Fotbal (FRF) a luat în considerare disputarea amicalului România – Turcia pe noul stadion craiovean, la data de 9 noiembrie. Şi această variantă a picat însă, întrucât conducerea clubului oltean perfectase deja un amical cu Slavia Praga pentru 10 noiembrie.

Astfel, noua arena va fi inaugurată cu ocazia acestui meci. Potrivit Digi Sport, toate avizele necesare din partea ISU, a Primăriei, LPF şi FRF vor fi obţinute în următoarele două zile, aşa că amicalul CS U Craiova – Slavia Pragra se va juca, vineri, de la ora 20.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite