Craiova: Doru Isac: „Lui Wotte să i se acorde timp, răbdare şi unitate la Universitatea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mark Wotte, la antrenamentul Ştiinţei
Mark Wotte, la antrenamentul Ştiinţei

Antrenorul craiovean Doru Isac, care recent a fost numit secund al lui Co Adriaanse la naţionala Qatarului, crede că noul antrenor al Ştiinţei, Mark Wotte, va aduce un plus echipei din Bănie.

Isac îl ştie pe Wotte şi pe secundul acestuia de la Craiova, Gerard Van Ruitenburg, din perioada în care cei doi batavi au pregătit echipa Al Ahli, din Doha.

Tehnicianul oltean crede că olandezul va imprima Ştiinţei un stil ofensiv, însă pentru asta Mark Wotte are nevoie de timp, răbdare şi unitate.

Cred că numirea celor trei antrenori olandezi la cârma Ştiinţei este binevenită. Nu fac decât să repet lucruri cunoscute, anume că şcoala de fotbal olandeză, din care face parte şi Wotte, este renumită în lume prin aspectul total al jocului şi prin faptul că a creat staruri în fiecare zonă de joc. Sunt convins că Mark Wotte va reuşi să imprime jocului Universităţii un stil ofensiv, oarecum diferit de cel al ultimului străin de la Craiova, italianul Nicolo Napoli“, a declarat, pentru GdS, Doru Isac (foto).

„Trebuie ca lui Wotte să i se acorde însă timp, răbdare şi unitate. Trebuie ajutat. Sper ca Ştiinţa să revină în prim-planul campionatului din România şi să aibă un destin internaţional, ca pe vremurile de legendă. Are suporteri minunaţi şi care ar merita să se bucure de un fotbal adevărat pe «Ion Oblemenco»“, a adăugat Isac.

Doru Isac a rămas un suporter al Universităţii Craiova
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite