Costel Gâlcă: „Mi-ar fi plăcut să fie o persoană în club, cum era Mihai Stoica“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În calitate de antrenor al Stelei, Costel Gâlcă a susţinut, miercuri, o conferinţă de presă, înainte de meciul cu Gaz Metan Mediaş. Partida se va disputa vineri, în Ghencea, începând cu ora 21.00.

...despre accidentări: „A apărut că sunt multe accidentări musculare. Nu e adevărat, singurul e Cristi Tănase. A fost Iasmin Latovlevici şi de aceea l-am schimbat la meciul cu Ludogoreţ Razgrad, i-am făcut două RMN-uri şi nu a ieşit nimic. Ceilalţi au doar contuzii: în cantonament a căzut Adi Popa şi după a avut o problemă la coaste, Lucian Sânmărtean a jucat infiltrat, nu ştiu care sunt acele accidentări care au venti în urma leziunilor musculare“.

...despre transferuri: „Am vorbit cu Valentin Lemnaru, sunt un om direct şi respect pe toată lumea. Căutam un alt tip de atacant. A venit şi avea aceleaşi şanse ca şi colegii lui, dar nimic mai mult. În opinia mea trebuia un alt tip de atacant, cu mai multă viteză, cu altfel de joc. Din toţi jucătorii care au venit la Steaua, doar Nicandro Breeveld e ceea ce am vrut“.

...despre imaginea clubului: „Mi-ar fi plăcut să fie o persoană în club care să iasă şi să vorbească, cum era Mihai Stoica înainte, care să vorbească şi să lămurească diverse chestiuni ce apar prin presă. În ultima vreme, au fost mai multe ştiri care au ajuns la suporterul Stelei şi care n-au fost conforme cu realitatea . Eu sper ca totuşi să iasă cineva şi să vorbească despre aceste lucruri, pentru că nu este normal ca asta să o facă antrenorul. Sper să vină o persoană pe acest post!“.

Prezentarea oficială a ultimelor trei transferuri făcute de Steaua: Alexandru Bourceanu, Raul Rusescu şi Paul Papp

Alexandru Bourceanu, din nou la Steaua. Primele declaraţii date de fostul căpitan al roş-albaştrilor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite