Costea: "De la naţională nu m-a căutat nimeni! M-a sunat Piţurcă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Costea, după accidentarea din 2004, pe când juca la Vâlcea
Florin Costea, după accidentarea din 2004, pe când juca la Vâlcea

Florin Costea va fi operat vineri dimineaţă şi spune că se teme de intervenţia chirurgicală pe care o va suporta la piciorul stâng. Acesta mai face o dezvăluire şoc: nu l-a sunat nimeni de la echipa naţională, ci doar fostul selecţioner, Victor Piţurcă.

"Îmi pare rău pentru Lucian Goian. Din păcate, ăsta e fotbalul, trebuie să ne facem bine şi să mergem mai  departe. Toţi spun că avem mulţi bani, dar nu se gândeşte nimeni cât de mult muncim şi cât de greu ne e uneori.

Mâine dimineaţă mă operez, mi-e puţin teamă, dar sper să fie bine. Data trecută am fost accidentat la piciorul drept. Am revenit după 5 luni şi o săptămână. Nu am avut probleme până duminică la piciorul stâng. Brăneţ nu a vrut să mă lovească, a fost un accident de joc. E o perioadă foarte grea, dar va trece.

Nu m-a sunat nimeni de la naţională, m-a sunat Victor Piţurcă şi îi mulţumesc.

Psihic, încerc să fiu bine, iau ce e mai bun de la viaţă. Primele două zile mi-a fost greu, dar acum încerc să merg înainte. Nu regret nimic din ce s-a întâmplat, că nu m-am transferat în străinătate, asta e soarta, poate când revin, o să fiu mai puternic şi o să plec atunci.

Am vorbit şi cu domnul Mititelu, eu cu el am o relaţie mai apropiată, i-a părut rău, tuturor le-a părut rău. Asta este, ce putem face, nu privesc înapoi, ci doar înainte, sper să-mi revin cît mai repede şi să pot juca.

Nu trebuie să-mi ia cineva locul, sînt mulţi jucători tineri şi buni la Craiova, nu dau eu nume. Eu cred că echipa mea va cîşiga următoarele meciuri şi ne vom clasa în primele 10 locuri. Am avut multe ghinioane, d-aia sîntem pe locul pe care sîntem.

Despre fratele meu am zis că e cel mai bun, mai bun ca mine, voi susţine asta mereu. Lui Lucian Goian îi doresc sănătate, să revenim cît mai repede amîndoi pe teren", a spus Costea la "Contraatac", de la GSP TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite