Cornel Rîpă după transferul la Steaua: „Depinde de mine să demontrez ce pot”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Rîpă a fost cedat de Oţelul Stelei în schimbul sumei de 100.000 de euro FOTO Mediafax
Cornel Rîpă a fost cedat de Oţelul Stelei în schimbul sumei de 100.000 de euro FOTO Mediafax

Proaspăt transferat la Steaua de la Oţelul, Cornel Rîpă îşi doreşte să ajungă jucător de bază în echipa lui Reghecampf, mai ales că are avantajul de a fi singurul fundaş dreapta din lotul roş-albastru.

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Cornel Rîpă a recunoscut că nu a stat prea mult pe gânduri când a primit oferta din partea Stelei. Fundaşul vrea să răsplătească încrederea lui Gigi Becali cu evoluţii pe măsură, care să-i asigure un post de titular în defensiva roş-albaştrilor.

„N-am stat pe gânduri când am primit oferta, am semnat imediat. Totul depinde de mine să demonstrez ce pot. Pentru mine era un pas greşit dacă ajungeam la Steaua în vară, fiindcă stăteam degeaba şase luni la echipa a doua a Oţelului. Nu e o presiune pentru mine că sunt sigurul jucător apt pentru postul de fundaş dreapta, fotbalul se joacă în general sub presiune”, a spus Rîpă în primul interviu după ce a semnat cu Steaua.

Transferul lui Rîpă în Ghencea l-a costat pe Gigi Becali 100.000 de euro. El va juca ca fundaş dreapta, un post cheie deficitar pentru Steaua, după ce Martinovici a plecat, iar Giorgievski este accidentat şi mai are nevoie de o perioadă de recuperare.

Sunt dornic de afirmare şi e normal să mă gândesc să joc în meciul cu Ajax. Domnul Reghecampf va avea grijă de mie, dacă va apela la mine, o voi face cu plăcere. Aştept titlul de campion cu Steaua, după cel pe care l-am cucerit cu Oţelul.
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite