Cornel Dinu s-a întors în iarbă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După aproape un an, „Mister“ a reapărut la club, a trecut pe la birouri şi a asistat la câteva antrenamente. Problemele de sănătate ale soţiei, depresia şi, nu în ultimul rând, situaţia dezastruoasă în care se zbătea echipa în sezonul trecut l-au făcut pe „Mister“ să se îndepărteze de Dinamo.

Anul trecut, în mandatul lui Cornel Ţălnar, „Procurorul" avea rolul de director tehnic, adică printre altele, trebuia să fie un apropiat al staff-ului, să supervizeze şedinţele de pregătire şi să ofere consultanţă antrenorilor. Dar, treptat, Dinu a renunţat la aceste sarcinii, iar singurul care îi cerea sfaturi asupra alcătuirii primului „11", prin telefon, era finul său, „Tănţarul", la vremea respectivă şi tehnicianul „câinilor".

Ulterior, Dinu a renunţat şi la consultanţele tactice de la distanţă. Problemele de sănătate ale soţiei l-au îndepărtat tot mai mult de fotbal. Săptămâna trecută însă, surpriză! „Mister" a reapărut la club după aproape un an, a trecut pe la birouri, la centrul de copii şi juniori, unde a urmărit antrenamentele, şi s-a întreţinut cu foştii săi colegi de generaţie, care acum se ocupă de destinele micuţilor dinamovişti.

„Silvia nu mai plânge"

„Procurorul" le-a mărturisit apropiaţilor că a decis să mai treacă pe la club întrucât soţia sa s-a mai liniştit după ce, din cauza diabetului, i-a fost amputat piciorul stâng. „Silvia nu mai plânge atât de des ca înainte şi pare că acceptă situaţia. Este o femeie extraordinar de puternică", a spus Dinu într-un cerc de prieteni.

Nici suporterii n-au rămas indiferenţi la situaţia dificilă prin care trece „Mister". În meciul cu „U" Cluj ei au afişat un banner cu un mesaj de susţinere pentru administratorul-delegat. Gestul lor l-a impresionat pe Dinu: „Am fost mişcat de faptul că mi-aţi împărtăşit suferinţa. Pentru compasiunea arătată, vă mulţumesc foarte mult".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite