Copos zâmbeşte: a mai „ţepuit“ un jucător. Rapid a pierdut un număr uluitor de fotbalişti în doar o lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Copos
George Copos

După declanşarea procedurii de insolvenţă, fotbaliştii sunt la mâna conducerii, dacă vor să părăsească echipa. Folosindu-se de această situaţie, patronul „negociază“ condiţiile de despărţire de fiecare jucător, după bunul lui plac. Miercuri seară, a mai bifat o victorie.

Felipe Teixeira e al 16-lea fotbalist care a părăsit Rapidul în această iarnă. În mod normal, mijlocaşul s-ar fi adresat Ligii Profesioniste de Fotbal pentru a-şi primi restanţele financiare şi pentru a fi declarat liber de contract.

Cum giuleştenii sunt în insolvenţă, LPF nu mai poate judeca memoriile jucătorilor, iar aceştia trebuie să ajungă la o înţelegere cu conducerea Rapidului, dacă vor să plece. 

Ce înseamnă acest lucru?

Practic, un jucător trebuie să renunţe la banii pe care îi mai are de primit sau trebuie să-şi dea acordul ca restanţele sale să fie plătite în următorii…trei ani!

Potrivit Digi Sport, Teixeira a optat pentru una dintre aceste variante şi şi-a reziliat contractul cu Rapid pe cale amiabilă. El fusese adus în Giuleşti ca fotbalist liber de contract.

În această iarnă, Rapid s-a despărţit de următorii jucători: Renan, Figueiredo, Milisavljevici, Pavlovici, Ilijoski, Surdu, Bilaşco, Apostol, M. Constantin, Glauber, Burcă, Rui Duarte, Bozovici, Codrea, Albuţ şi Teixeira.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite