Copos, nemulţumit că a fost nevoit să achite 25.000 de euro firmei de pază de la Arena Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, s-a arătat nemulţumit de faptul că a fost nevoit să achite o factură de peste 25.000 de euro firmei de pază de la Arena Naţională pentru meciul pe care formaţia giuleşteană îl va disputa, joi, cu PSV Eindhoven, în Liga Europa.

"Am rămas surprins neplăcut că astăzi (n.r. - ieri) am fost nevoiţi să plătim o factură de peste 25.000 de euro la o firmă de pază, la BGS. E o sumă foarte mare şi îi asigur că data viitoare nu vom mai face contract cu ei", a spus Copos, care a asistat la antrenamentul echipei Rapid de aseară.
El a adăugat că banii pe care a trebuit să îi plătească firmei de pază erau destinaţi jucătorilor echipei Rapid. "Practic toţi banii care ar fi rămas (n.r. - din încasările de bilete) pentru băieţi, îi dăm unei firme de pază. 25.000 de euro sau 27.000 reprezintă o sumă enormă. Cu aceşti bani trebuia să fie premiaţi jucătorii Rapidului. Vor fi prime pentru băieţi, categoric, dar nu mai avem bani. Asta înseamnă că trebuie să vin iar cu bani de acasă şi nu mai am bani acasă. Nu mai am nimic. Nu mai am nici în groapă, nu mai am nimic", a precizat acţionarul rapidist.

Copos nu a oferit detalii asupra contractului de închiriere a Arenei Naţionale, dar a susţinut că aceste probleme apar "atunci când lucrurile le face statul". "Sunt lucruri care atunci când le face statul nu e în regulă. Bineînţeles, oamenii de la Primărie s-au comportat extraordinar, chiar îi mulţumesc domnului Oprescu pentru acest stadion, dar trebuie să fim atenţi pentru că în felul acesta vom rămâne fără bani. Practic, după acest meci nu mai rămâne nimic. Pentru că eu mi-am dorit bilete ieftine ca să vină oamenii la meci. Rapidiştii sunt săraci, de aia un bilet este trei euro şi ceva", a explicat George Copos.

Oficialul grupăriii giuleştene le-a mulţumit suporterilor rapidişti, dar şi celor dinamovişti şi stelişti care au cumpărat bilete pentru meciul cu PSV Eindhoven. "Sunt foarte bucuros că se va umple inelul 1 şi inelul intermediar. Vor fi peste 27.000 de suporteri. Le mulţumesc suporterilor rapidişti, dar şi celor dinamovişti, stelişti şi celor din ţară care vor veni la meci. Sunt convins că va fi un spectacol frumos şi că va merita acest efort pe care îl fac ei. Am mare încredere în Răzvan Lucescu, în jucători, sunt bucuros că am ajuns în grupele Ligii Europa", a spus George Copos care a menţionat că l-a invitat la meciul de joi şi pe acţionarul FC Dinamo, Nicolae Badea.

Echipa Rapid întâlneşte, astăzi, de la ora 22.05, pe Arena Naţională, formaţia PSV Eindhoven, într-o partidă contând pentru etapa a doua a grupei C a Ligii Europa, în direct la Pro TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite