Conceicao aşteaptă un telefon de la Craiova, Mititelu nu se grăbeşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, are misiunea dificilă de a alege un antrenor compatibil cu echipa şi asta până pe 14 iunie, când alb-albaştrii îşi vor relua pregătirile.

În ciuda tuturor numelor de tehnicieni vehiculate, finanţatorul spune că nu se grăbeşte până nu va şti exact pe ce buget şi lot de jucători se va baza.

Portughezul Antonio Conceicao a avut chiar o discuţie de principiu cu Mititelu, iar acum aşteaptă să fie chemat la negocieri.

Eu sunt interesat de proiectul Craiovei, dar n-am mai vorbit cu nimeni de acolo. Marcel Popescu este cel care ţine legătura. Vreau să antrenez la Universitatea, este o echipă care-mi place, proiectul este interesant, dar mai sunt de discutat unele detalii“, a precizat Conceicao pentru Prosport.

Am vorbit o dată cu Conceicao, însă doar atât. Nu a fost nimic concret. Din toate numele de antrenori care s-au vehiculat până acum, niciunul nu a fost în planurile mele. Nu vreau să mă mai grăbesc“, a spus Mititelu.

După ce Victor Piţurcă a ales Steaua, iar Reghecampf pe Gloria Bistriţa, pe lista Ştiinţei au mai apărut Sabău, Bergodi, Fane Stoica şi, mai nou, Ionuţ Popa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite