Collins a savurat victoria cu Halep: Americanca a explicat cheia succesului în faţa Simonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Danielle Collins, foarte motivată pe durata întâlnirii din turul II
Danielle Collins, foarte motivată pe durata întâlnirii din turul II

Danielle Collins (28 de ani, 9 WTA) a jucat, miercuri, până după miezul nopţii, însă va reveni pe teren, astăzi la prânz, pentru un meci din optimile Italian Open, cu conaţionala ei, Amanda Anisimova (20 de ani, 32 WTA).

Danielle Collins a făcut o demonstraţie de forţă, în confruntarea cu Simona Halep (30 de ani, 21 WTA), arătând că nu degeaba a jucat finala de la Australian Open, în primul Grand Slam al anului.

Americanca de 1,78 de metri a lovit aprig, a jucat agresiv şi a dominat partida din punct de vedere fizic. De altfel, după un prim set strâns, câştigat la tiebreak după o oră şi 21 de minute, în actul secund, Simona a lăsat impresia că a cedat fizic, nemaiavând forţa de a ţine pasul cu adversara ei. 

Chiar dacă are un clasament mai bun decât Halep, în acest moment şi, teoretic, a pornit cu prima şansă, Danielle Collins a savurat din plin succesul din turul II. Pe care, potrivit Eurosport, l-a explicat după meci, în aşteptarea confruntării cu Amanda Anisimova.

Ce a spus Danielle Collins?

*O urmăresc pe Simona de mult, e o sportivă pe care o admir, atât ca atlet, dar şi ca rivală în circuit, e o mare luptătoare. 

*Simt că lucrurile au mers în favoarea mea acum, asta şi pentru că îi cunosc jocul lui Halep foarte bine, am urmărit-o de foarte multe ori. Am ieşit pe teren cu planul de a juca foarte agresiv şi a fi consistentă în acelaşi timp. 

*Dacă îi laşi timp Simonei, îţi returnează toate mingile. Au fost suişuri şi coborâşuri în jocul meu, mai ales pe propriul serviciu, dar, din fericire, am găsit la timp ajustările necesare. Am fost răbdătoare, n-am pus presiune pe mine însămi.

2 titluri WTA are Danielle Collins în palmares. Prin comparaţie, Halep a câştigat 23 de trofee în cariera ei de până acum.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite