CM 2014. VIDEO Benzema a marcat un gol fabulos în prelungirile meciului cu Elveţia, dar arbitrul i-a anulat reuşita

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai bun marcator al Franţei la acest Mondial, Karim Benzema, a înscris în minutele de prelungire ale partidei cu Elveţia al patrulea său gol în Brazilia, dar arbitrul nu a validat reuşita şi i-a răpit francezului bucuria de a deveni golgeterul turneului final.

Partida Franţa - Elveţia a avut parte în minutele de prelungiri de o scenă neobişnuită. La scorul de 5-2 pentru "cocoşi", cu câteva secunde înainte de finalul meciului, francezii au purtat o ultimă acţiune de atac spre poarta elvţienilor, încheiată cu un gol frumos reuşit de Benzema.

După gol, atacantul Realului a pornit să sărbătorească, dar a trecut rapid de la extaz la agonie, când a observat că arbitrul Kuipers nu a validat golul. "Centralul" olandez a motivat decizia prin faptul că fluierase finalul jocului înainte ca mingea şutată de Benzema să ajungă în plasa porţii eleveţiene. Astfel, scorul final al partidei a rămas nemodificat, 5-2 pentru Franţa.

Benzema a părăsit terenul supărat pentru că arbitru. Dacă golul ar fi fost validat, atacantul francez ar fi devenit golgeterul turneului final cu patru reuşite. În acest moment, Benzema are trei goluri, la fel ca neamţul Muller şi olandezii van Persie şi Robben. Toţi aceşti jucători se luptă pentru trofeul Gheata de Aur a Mondialului, acordat golgeterului turneului final.

CLICK AICI  pentru a raspunde testului de cunoştinţe despre CM şi poţi câştiga o tabletă

CLICK AICI pentru a paria pe meciurile de la CM şi poţi câştiga o tabletă

VIDEO cu golul anulat lui Benzema

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite