City - Chelsea, finala Ligii Campionilor, se joacă, mai întâi, în Premier League: Ce spun cifrele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olivier Giroud (Chelsea)
Olivier Giroud (Chelsea)

Până să se dueleze în meciul pentru trofeul suprem al fotbalului european, la data de 29 mai, la Istanbul, cele două formaţii se vor afla faţă în faţă, chiar sâmbătă!

Manchester City - Chelsea va fi a treia finală englezească a Ligii Campionilor, după Liverpool - Tottenham (2019) şi Chelsea - Manchester United (2008). Doar Spania se poate mândri cu un asemenea bilanţ în Ligă, cu trei finale (2000, 2014, 2016).

De remarcat că partida care va încheia acest sezon de Liga Campionilor, City - Chelsea, se va juca, mai întâi, în Premier League, în acest weekend. Meciul e programat pentru sâmbătă, de la ora 19.30 (Eurosport). Şi, aproape sigur, va face City campioană din punct de vedere matematic, în condiţiile în care echipa lui Guardiola e lider în campionat, cu un avans de 13 puncte faţă de Manchester United, ocupanta locului 2!

Premier League, Top 5

1. Man. City 80 de puncte (34 de meciuri)

2. Man. United 67 de puncte (33 de meciuri)

3. Leicester 63 de puncte (34 de meciuri)

4. Chelsea 61 de puncte (34 de meciuri)

5. West Ham 58 de puncte (34 de meciuri)

City şi Chelsea vor ajunge la un total de patru partide directe, în actuala stagiune, după ce s-au calificat în finala Ligii Campionilor. Pe lângă duelul din weekend, în Premier League, şi cel de la Istanbul, la data de 29 mai, cele două formaţii s-au înfruntat deja de două ori, în acest sezon:

*17 aprilie (Cupa Angliei, semifinale): Chelsea - City 1-0

*3 ianuarie (Premier League): Chelsea - City 1-3

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite