Cîrstea, magnifică: Sorana a învins-o pe Kvitova la Australian Open şi va primi un cec uriaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana

O aventură australiană, care a început cu o carantină de coşmar, de 14 zile, continuă cu una dintre cele mai frumoase şi profitabile turnee de Grand Slam pentru ocupanta locului 68 în lume.

Sorana Cîrstea a fost în centrul atenţiei, în weekend, din motive nedorite, criza ei de nervi la adresa antrenorului Adrian Cruciat ajungând subiect de ironie în presa internaţională.

Spre lauda ei, „Sori“ s-a redresat mental, după acel episod urât, şi şi-a transformat frustrarea în energie pozitivă. Iar în noaptea de marţi spre miercuri a obţinut o victorie coloasală, în turul II de la Australian Open, eliminând-o pe cehoaica Petra Kvitova (8 WTA), finalistă la Melbourne, în 2019!

Cîrstea a luat primul set cu 6-4, l-a cedat pe al doilea cu 1-6, dar în decisiv a fost de neoprit! S-a dus la 3-0 şi şi-a tranşat calificarea în turul III cu 6-1. Partida a durat două ore.

E pentru prima dată după patru ani, când Sorana atinge turul III la Australian Open. Ultima dată, a realizat această performanţă în 2017, când a avansat chiar până în optimi, acesta fiind rezultatul ei cel mai bun la Melbourne, în 13 participări.

Acum, în turul III, Cîrstea va întâlni o altă jucătoare din Cehia, urmând să joace, vineri, cu Marketa Vondrousova (20 WTA). Cele două se vor duela, în premieră, în circuitul WTA.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Cîrstea, moment superb: Cum a fost felicitată de antrenorul ei după o victorie colosală

Sorana Cîrstea, în extaz: Interviu emoţionant după o victorie fantastică la Australian Open

165.228 de dolari americani va primi Sorana Cîrstea pentru calificarea în turul III de la Australian Open.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite