Ciolacu, întâlnire cu naționala României după calificarea la Euro. Ce cadou i-a făcut șeful FRF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ciolacu a mers în cantonamentul naționalei de fotbal a României, înaintea meciului acesteia cu Elveția, din preliminariile pentru calificarea la EURO 2024.

image

Marcel Ciolacu a vizitat naționala României după calificarea la Euro 2024. Premierul s-a fotografiat cu echipa și a primit cadou de la șeful FRF un tricou cu numărul 12 și numele său. 

image

  Premierul român a postat mai multe poze pe Facebook, din cadrul vizitei și un mesaj: „Suntem mândri de voi! Hai, România!”.

image

România și-a asigurat locul la Euro 2024 (Germania, 14 iunie – 14 iulie) după un meci de totul sau nimic, la Felcsút, cu Israel (2-1).

Performanța realizată de România este de top: a fost doar a 6-a calificare din istoria naționalei la un Campionat European, iar când tragem linie, observăm că naționala este neînvinsă în cele 9 partide din preliminarii. De asemenea, Edi Iordănescu devine cel de-al șaselea selecționer care reușește să ducă România la un turneu final, fie că vorbim despre Euro sau Cupa Mondială. Precedenții au fost legendarii Anghel Iordănescu, Victor Pițurcă, Emeric Ienei, Mircea Lucescu și Angelo Niculescu.  

Norocul și jocul rezultatelor ne-au fost aliați de la început și până la sfârșit. România a avut parte de șansă chiar de la tragerea la sorți a grupelor preliminare. Doar un nume mare – Elveția – ne-a fost scos în cale, în rest urmând să ne batem cu naționale apropiate valoric sau sub noi. Pe lângă acest fapt, au mai existat contexte favorabile pentru „tricolori”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite