Ciobotariu, după ce a terminat turul pe primul loc: "Per ansamblu am făcut un sezon foarte bun până acum"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul dinamovist Liviu Ciobotariu a declarat după remiza cu Astra Ploieşti, scor 0-0, în urma căreia Dinamo a încheiat turul pe primul loc, că e mulţumit de turul de campionat făcut de elevii săi.

"Am reuşit să terminăm turul campionatului pe primul loc, suntem în semifinalele Cupei, cred că per ansamblu am făcut un sezon foarte bun. Sunt mulţumit că am terminat turul pe primul loc în ideea în care la începutul campionatului nimeni nu ne dădea nicio şansă. Puteam să acumulăm mai multe puncte, dar aş fi ipocrit să spun că nu sunt mulţumit de ce s-a realizat până acum", a spus Ciobotariu.

Antrenorul dinamovist s-a declarat satisfăcut de randamentul lui Cristian Pulhac, jucător pe care l-a schimbat în minutul 54 cu Păun.
"Cristi a încercat, sunt mulţumit de randamentul lui, a jucat foarte bine, e adevărat că fizic nu este extraordinar, dar tactic s-a descurcat foarte bine. L-am înlocuit pentru că era evident că nu mai putea să continue din punct de vedere fizic", a afirmat Ciobotariu.

Liviu Ciobotariu a precizat că este dezamăgit de remiza cu Astra, dar este mulţumit de prestaţia echipei sale. "Îmi felicit jucătorii pentru modul de joc, dar sunt dezamăgit de rezultat, pentru că puteam să câştigăm. Am venit să câştigăm, dar am avut în faţă un adversar foarte bine organizat, foarte bine pregătit. Cu toate astea ne-am creat ocazii de a marca, însă jucătorii mei nu au fost inspiraţi în faţa porţii. Sunt dezamăgit de rezultat, dar sunt mulţumit de joc. Am jucat şi joi un meci foarte greu în Cupă (n.r. - cu Petrolul, scor 2-1), am jucători în echipă care au jucat toate meciurile şi este, evident, o stare de oboseală", a menţionat el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite