„Ciobi“, fără obiectiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducătorii roş-albilor n-au pus niciun fel de presiune asupra noului antrenor. Liviu Ciobotariu a semnat un contract valabil până în 2014, fără a fi presat să câştige un trofeu încă din primul sezon.

A primit şi un bonus financiar: va câştiga lunar 3.000 de euro. Trebuie să ducă Dinamo pe un loc ce garantează prezenţa „câinilor" în preliminariile Ligii Europa, dar este obligat să creeze o trupă puternică pentru sezonul 2012-2013.

Lotul: rămân vedetele

Acţionarii Nicolae Badea şi Cristi Borcea l-au anunţat pe „Ciobi" că nu se fac achiziţii, dar nici oamenii de bază nu vor pleca. „Am primit asigurări că Torje şi Alexe vor rămâne la echipă". În plus, a fost păstrat şi Marius Niculae, care a acceptat o reducere cu 40% a vechiului contract, cifrat la 280.000 de euro, anual.

Consilierul Dinu

„Vorbesc mereu cu «Mister» la telefon. A participat la antrenamentele noastre şi va veni din nou. Din păcate, în cantonamentul din Austria n-a putut fi prezent din cauza unor probleme familiale", a spus antrenorul. Dinu fusese îndepărtat de la echipă anul trecut, odată cu instalarea lui Andone.

Concluziile cantonamentului

Cu Ciobotariu la timonă,  Dinamo a obţinut cinci victorii, o remiză şi o înfrângere în cele şapte amicale disputate în cantonamentul din Austria. „Din punct de vedere tehnico-tactic sunt mulţumit. În apărare au fost unele goluri primite pe greşeli individuale, ceea ce se poate îndrepta mai uşor decât dacă ar fi fost o chestie colectivă. Apoi, linia de mijloc şi atacul au mers aşa cum trebuie şi vreau să menţinem forma pe care o traversăm şi chiar să o îmbunătăţim", a explicat Ciobotariu. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite