Cinci românce în Top 100 WTA. Alexandra Dulgheru a făcut un salt de 7 poziţii. Sorana Cârstea a urcat şi ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandra Dulgheru
Alexandra Dulgheru

Clasamentul mondial publicat azi de WTA este onorant pentru România, care are cinci jucătoare între primele 100 ale lumii.

WTA a confirmat saltul de 7 poziţii înregistrat de Alexandra Dulgheru după calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Auckland.

Alexandra Dulgheru ocupă acum  locul 62 în clasamentul mondial WTA, fiind a patra româncă din clasament. E devansată de Simona Halep, care staţionează pe locul 2, de Irina Begu, care staţionează pe 31, şi de Monica Niculescu, care urcat o poziţie, pe 38. În Top 100 o mai avem pe Andreea Mitu, care a urcat un loc şi e acum pe 95.

În afara Top 100 le avem pe Patricia Ţig, care staţionează pe 123, pe Ana Bogdan, care a coborât două locuri şi e acum pe 152. Între locurile 200 şi 300 avem 4 românce: Mihaela Buzărnescu, care a urcat trei locuri, până pe 205. E urmată de Cristina Dinu, care a urcat patru locuri, până pe 226, de Alexandra Cadanţu, care a urcat trei poziţie, până pe 236, şi de Sorana Cîrstea, care a avansat un loc, până pe 243.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite