Chipciu, gol frumos, dar şi o prostie uriaşă: Ce „a reuşit“ să facă la scorul de 3-0 şi de ce a părăsit terenul înjurând

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chipciu

Faptul că mulţi dintre jucătorii convocaţi de Cosmin Contra au un IQ fotbalistic destul de scăzut s-a văzut,încă o dată, în meciul cu Malta.

Alex Chipciu a făcut un meci bun, în deplasarea cu Norvegia şi inclusiv datorită intervenţiilor sale în apărare, tricolorii au smuls un punct la Oslo.

Mijlocaşul împrumutat de Anderlecht la Sparta Praga la care au renunţat, recent, şi cehii, a început bine şi partida de luni cu Malta. Iar în minutul 34 a înscris un gol spectaculos pentru a ridica scorul la 3-0.

Din păcate, până la finalul reprizei, Chipciu a reuşit să încaseze un „galben“ (45+2). Apoi, în partea secundă, deşi victoria era asigurată, fotbalistul de 30 de ani, care nu poate invoca nici lipsa experienţei, a comis o gafă de nepermis la acest nivel. La o fază banală în banda dreapta, el a fost driblat de un adversar pe care apoi l-a faultat grosolan, luând al doilea „galben“, fiind eliminat (81). De nervi, fostul stelist a părăsit terenul, înjurând ca la uşa cortului.

Dacă l-ar fi lăsat pe fotbalistul maltez să treacă, în cel mai rău caz, acesta ar fi centrat în careu, unde se afla toată apărarea României! Aşa, Chipciu va rata marele meci cu Spania de pe „Arena Naţională“ la 5 septembrie.

Sunt supărat pe această eliminare a lui Alex Chipciu. Din punctul meu de vedere, am găsit un jucător bun în el, ca fundaş dreapta. Am fost inspirat cu el acolo. E un fundaş lateral care face atât faza de apărare, cât şi cea de atac. Avem şi alţi jucători la naţională care-l vor înlocui. Cosmin Contra selecţioner România  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite