Chindia Târgovişte - CFR Cluj 0-2. Petrescu şi doi jucători ai campioanei au fost eliminaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucurie gol Emmanuel Yeboah în meciul de fotbal dintre Chindia Târgovişte şi CFR Cluj  FOTO Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
Bucurie gol Emmanuel Yeboah în meciul de fotbal dintre Chindia Târgovişte şi CFR Cluj  FOTO Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES

CFR Cluj a învins-o pe Chindia Târgovişte cu scorul de 2-0 (2-0), duminică seara, în deplasare, la Ploieşti, într-un meci din etapa a patra a Superligii de fotbal.

Golurile campioanei au fost marcate în prima repriză, de croatul Karlo Muhar (27) şi ghanezul Emmanuel Yeboah (45+2). Pentru ambii au fost primele reuşite în Superligă.

CFR a jucat ultima parte a meciului în dublă inferioritate numerică, Emmanuel Yeboah fiind eliminat în min. 66 pentru o intrare periculoasă la Adrian Ioniţă, în timp ce Gabriel Debeljuh a primit cartonaş roşu pentru lovirea cu cotul a lui Daniel Celea la un duel aerian (79), la cinci minute de la introducerea sa pe teren.

Antrenorul oaspeţilor, Dan Petrescu, a fost eliminat şi el pentru proteste în min. 67.

Chindia a avut o bară, în min. 90, la şutul lui Andrei Şerban.

Chindia este în continuare fără victorie în acest sezon. CFR a urcat pe primul loc, la egalitate de puncte şi golaveraj cu Rapid.

AFC Chindia Târgovişte - FC CFR 1907 Cluj 0-2 (0-2), Stadion ''Ilie Oană'' - Ploieşti

Au marcat: Karlo Muhar (27), Emmanuel Yeboah (45+2).

Cartonaşe roşii: Emmanuel Yeboah (CFR, 66), Gabriel Debeljuh (CFR, 79).

Arbitru: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş); arbitri asistenţi: George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel), Romică Bîrdeş (Piteşti); al patrulea oficial: Marcel Bîrsan (Bucureşti)

Arbitru video: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitru asistent video: Gabriel Sabin Stroe (Piteşti)

Observatori: Irina Mîrţ (Bucureşti) - CCA, Marian Bucurescu (Bucureşti) - LPF

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite