CFR Cluj - Petrolul 1-0: continuă miracolul din Gruia şi declinul „lupilor“. Pe ce loc ar fi fost CFR fără penalizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Francisc Dican
Francisc Dican

Duelul celor două formaţii aflate în insolvenţă a fost câştigat de trupa pregătită de Francisc Dican, un tehnician care sfidează toate previziunile sumbre în privinţa clujenilor.

CFR Cluj şi Petrolul au început noua ediţie a Ligii I cu penalizări de câte şase puncte, întrucât n-au, deocamdată, planul de reorganizare aprobat de un judecător sindic. E un detaliu obligatoriu pentru orice societate aflată în insolvenţă care vrea să „dribleze“ falimentul.

Chiar dacă ambele grupări au pornit cu -6 puncte în clasament, după şase etape, CFR Cluj e deja pe plus! Iar asta datorită rezultatelor formidabile obţinute cu Francisc Dican pe bancă: trei victorii, două remize şi un singur eşec. Pe lângă faptul că a „moştenit“ un handicap important în clasament, Dican şi-a pierdut şi cei mai buni jucători, în frunte cu golgheterul Tade şi „închizătorul“ Muniru, amândoi luaţi de Steaua.

Chiar şi aşa, CFR a trecut şi de Petrolul, scor 1-0 (Cristian Lopez 76), în al doilea meci al etapei.

Rezultatul prelungeşte agonia ploieştenilor care rămân fără victorie în actuala ediţie de campionat şi pe ultimul loc cu -2 puncte! CFR Cluj, în schimb, e pe 9 cu 5 puncte şi ar fi fost chiar pe prima poziţie a clasamentului, dacă n-ar fi avut penalizarea de -6 puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite