CFR Cluj a scăpat iar de Klose

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klose şi Olici nu au marcat încă pentru Bayern. Foto: EPA
Klose şi Olici nu au marcat încă pentru Bayern. Foto: EPA

Atacantul Miroslav Klose s-a accidentat din nou la coapsă şi va lipsi trei săptămâni din echipa FC Bayern München, astfel că nu va putea juca, miercuri, la Cluj, cu CFR, în Liga Campionilor, informează site-ul oficial al campioanei Germaniei.

În meciul din Cupa Germaniei cu SV Werder Bremen, scor 2-1, Klose abia fusese reîncadrat în lot, după aproape două săptămâni de recuperare. Atacantul venea după o accidentare la coapsa stângă şi a fost păstrat de antrenorul Louis van Gaal pe banca de rezerve.

La antrenamentul de miercuri, Klose s-a accidentat din nou, la aceeaşi coapsă, însă nu şi în acelaşi loc. Internaţionalul german nu va putea juca în meciul de vineri, din 1.Bundesliga, de pe teren propriu, cu formaţia mijlocaşului român Maximilian Nicu, SC Freiburg, şi nici miercuri, la Cluj, în partida cu CFR, din Liga Campionilor.

Astfel, numărul jucătorilor accidentaţi la FC Bayern a crescut din nou la şapte. Pe lângă Klose, mai sunt indisponibili Mark van Bommel, Arjen Robben, Franck Ribery, Diego Contento, Breno Vinicius şi David Alaba.

Bayern München este una dintre adversarele echipei CFR Cluj în grupa E din Liga Campionilor. Meciul Bayern - CFR Cluj s-a încheiat cu victoria formaţiei germane, scor 3-2. Cele două grupări se vor întâlni din nou, în data de 3 noiembrie, la Cluj-Napoca.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite