Celebru fotbalist, la bustul gol la -19 grade Celsius, pe un traseu montan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul Andre Schurrle (32 de ani), campion mondial cu Germania în 2014, a parcurs la bustul gol și în pantaloni scurți un traseu montan la o temperatură -19 grade Celsius.

Andre Schurrle, la bustul gol, pe o temperatură de minus 19 grade Celsius Foto: Instagram
Andre Schurrle, la bustul gol, pe o temperatură de minus 19 grade Celsius Foto: Instagram

Potrivit Gazetei Sporturilor, ruta reprezintă o provocare lansată de speaker-ul motivațional olandez Wim Hof (63 de ani), cunoscut pentru capacitatea sa de a rezista la temperaturi extreme.

Andre Schurrle a publicat mai multe imagini cu el pe traseu îmbrăcat doar cu o pereche de pantaloni scurți, bocanci, o pereche de mănuși și o căciulă. Daily Mirror arată că temperatura ar fi fost de -19 grade.

„Această expediție reprezintă cel mai solicitant lucru din punct de vedere fizic și psihic pe care l-am făcut în viața mea. Nu mi-am putut simți corpul în ultimele minute, însă a trebuit să mă motivez și să continui.

Este o experiență pe care nu o voi uita niciodată. Temperatura era de -19 grade Celsius, vântul bătea cu 100 km/h, a nins din abundență, dar a și plouat. Ce am învățat din asta este că organismul meu este mai puternic decât credeam”, a scris Andre Schurrle, pe contul personal de Instagram.

Mesajul lui Didier Drogba

Andre Schurrle a postat și un videoclip cu mai multe detalii despre expediția la care a participat.

Didier Drogba (44 de ani), fostul coleg al lui Schurrle la Chelsea, i-a transmis un mesaj: „Ai participat la săptămâna modei, Andre Schurrle. Sunt mândru de tine. Corpul meu cred că ar fi încetat să mai funcționeze în astfel de condiții”.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite