Cei de la HC Dunărea Brăila acuză vehement arbitrajul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandrina Soare, antrenoarea de la HC Dunărea Brăila
Alexandrina Soare, antrenoarea de la HC Dunărea Brăila

Handbalistele de la Dunărea Brăila au pierdut sâmbătă, în deplasare, partida susţinută contra celor de la HCM Roman, scor 24-15 (10-11), din ultima etapă a Ligii Naţionale. Oficialii echipei brăilene au pus înfrângerea pe seama arbitrajului ostil.

Echipa brăileană, care conducea la pauză, a marcat doar patru goluri în repriza secundă, extrem de puţin pentru o echipă de valoarea şi pretenţiile celor de la Dunărea.

Explicaţiile pentru căderea din a doua parte a jocului, oferite de antrenoarea Alexandrina Soare, erau uşor de anticipat. Arbitrajul brigăzii formată din Georgian Băducu şi Răzvan Voicu (ambii din Buzău) a fost cauza principala a celei mai slabe reprize din ultimii ani, conform acuzaţiilor aduse de Alexandrina Soare.

„Încă înainte de începerea jocului ne-am dat seama că vom avea de furcă. Cei de la Roman au contestat viza Mihaelei Rădulescu, sperau să câştige iar fără joc, aşa cum o făcuseră la Deva în urmă cu două săptămâni, când au făcut scandal că lipsea ambulanţa. Acestea sunt metodele celor din Roman. În prima repriză arbitrii au fost mai finuţi şi am rezistat, dar după pauză a fost jale. În minutul 35 deja jucam în dublă inferioritate, cu două eliminate. Am făcut raport după joc, cu asta spun tot. Aştept reacţia celor din federaţie după ce vor vedea înregistrarea meciului", a declarat Alexandrina Soare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite