Ceahlăul - FC Braşov 2-2. Egalul nimănui- ambele echipe au condus, dar şi-au împărţit frăţeşte punctele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Ceahlăul şi FC Braşov au încheiat la egalitate, scor 2-2, o partidă jucată în etapa a 8-a din Liga 1, care a avut de toate: răsturnări de scor, eliminari şi goluri frumoase.

Oaspeţii au deschis rapid scorul la Piatra Neamţ prin Serginho, care a marcat cu capul în minutul 8. Avantajul braşovenilor a ţinut până în minutul 40, când Cârjan a preluat o minge pe piept, a pătruns în careu şi a şutat în plasă. Călin Ştefănescu a făcut 2-1 pentru gazde în minutul 54.

Cel mai frumos gol al partidei a fost marcat în minutul 74 de Liviu Ganea. Atacantul oaspeţilor a egalat cu un voleu la colţul lung, stabilind şi scorul final, 2-2. După ce braşovenii au egalat, Constantinescu a primit al doilea cartonaş galben şi a fost trimis la cabine, astfel încât gazdele au jucat un sfert de oră în inferioritate.

Egalul din acest duel nu avantajează niciuna dintre cele două formaţii, care se menţin la mijlocul clasamentului, pe locurile 9 (Ceahlăul), respectiv 10 (Braşov), la mică distanţă de poziţiile retrogradabile.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite