Ce avea scoțianul sub kilt... Moment devenit viral creat de un prezentator german de televiziune: „O, Doamne!” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un prezentator TV german a fost pus într-o situație jenantă după ce a ignorat tradiția de a nu întreba un scoțian ce se află sub kilt. În timp ce relata despre atmosfera de dinaintea meciului Euro 2024, Steffen Schwarzkopf, reporter pentru Welt TV, a fost martor la o scenă jenantă.

Ce se află sub kiltul unui scoțian. FOTO captură dailymail.co.uk
Ce se află sub kiltul unui scoțian. FOTO captură dailymail.co.uk

Incidentul a fost filmat și a devenit viral pe rețelele de socializare, iar protagoniștii au devenit subiect de discuție în presă, potrivit dailymail.co.uk

O grupă de fani purtând kilturi și bând bere în stradă au lipit un autocolant pe capul și pieptul prezentatorului. În timp ce aceștia cântau și se distrau, unul dintre fani a ridicat fusta unui alt participant, dezvăluind „bijuteriile” scoțianului. Reacția reporterului a făcut deliciul publicului, iar clipul s-a viralizat pe rețelel sociale: „O, Doamne!”.

Deși momentul a fost transmis în direct, fanul nu a părut deranjat și a râs alături de prietenii săi. Cu toate acestea, nu se știe sigur cu ce echipă ținea scoțianul ale cărui organe genitale s-a văzut în direct, la televizor, pentru că purta o cămașă a Germaniei.

Grupul de fani face parte din miile de suporteri ai echipei naționale a Scoției, care s-au deplasat la München pentru meciul de deschidere împotriva Germaniei.

UEFA revoluționează sistemul VAR la Euro 2024. Cum vor fi anunțate deciziile asistenței video

Șeful Comisiei UEFA pentru arbitri, Roberto Rosetti, a anunțat că toate deciziile de arbitraj stabilite cu ajutorul asistenței video vor fi explicate în timp real atât pentru suporteri, cât și pentru telespectatori în timpul Campionatul European din Germania (14 iunie - 14 iulie).

Fostul central italian a explicat că că toate situațiile care necesită utilizarea VAR vor fi redate pe ecranele de pe stadion și vor putea fi urmărite de suporteri. „După asistența video, explicația tehnică a deciziei va fi afișată pe ecranele gigantice din stadioane”, a spus Rosetti, conform AFP, citat de news.ro.

Deciziile luate de asistența video vor fi explicate spectatorilor la Euro 2024. Foto Profimedia
Deciziile luate de asistența video vor fi explicate spectatorilor la Euro 2024. Foto Profimedia

Roberto Rosetti a oferit și un exemplu concret: „Penalty, henț. Jucătorul nr. 9 al Germaniei a atins mingea cu mâna stângă, care se afla într-o poziție nefirească, peste umăr și în prelungirea corpului”.

Oficialul UEFA a spus că anunțul tehnic respectiv le va fi trimis și comentatorilor meciului, pentru ca aceștia să îl poată explica telespectatorilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite