Ce ar alege „craiul” Cristi Borcea între fotbal și femei. Răspunsul surprinzător al fostului șef dinamovist

0
Publicat:

Cristi Borcea se află la a treia căsătorie, iar de patru trăiește alături de Valentina Pelinel, care i-a dăruit trei copii. Omul de afaceri a dezvăluit care ar fi motivul pentru care s-ar despărți de femeia iubită.

Cristi Borcea, cuceritorul din fotbalul românesc. Foto Sportpictures
Cristi Borcea, cuceritorul din fotbalul românesc. Foto Sportpictures

Borcea a declarat de foarte multe ori că fotbalul reprezintă o parte din el. Întrebat dacă ar renunța vreodată la această pasiune, el răspuns că acest lucru nu se va întâmpla niciodată.

„Nu poate să-mi impună mie vreo femeie sau soția mea așa ceva. Fotbalul e viața mea, a fost înaintea soțiilor, familiilor, copiilor. Pentru asta am ajuns și la două divorțuri și la o operație pe cord deschis la 41 de ani. Pe lângă detenție, cinci ani și jumătate. Fotbalul e viața mea”, a declarat Cristi Borcea, potrivit as.ro.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în anul 2018 și se pare că fostul fotomodel l-a convins pe fostul șef dinamovist că ea este aleasa. „Între mine şi Cristi a existat şi există o chimie. Fără chimia asta despre care vorbesc, nu poţi rezista! În plus, am trecut împreună prin foarte multe lucruri. Despre unele se știu, despre altele, mai puţin. Toate astea ne-au sudat legătura!”, a declarat Valentina Pelinel.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite