Cazul Halep, dezvăluire incredibilă în Polonia: Cât a costat suplimentul care a ruinat-o pe Simona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cazul Halep a devenit o „telenovelă“, după modelul „Tânăr și neliniștit“, difuzată, cândva de Pro TV. Din păcate, în cazul Simonei, nu vorbim despre o poveste regizată, un scenariu pentru publicul consumator de show, ci de o tragedie sportivă în adevăratul sens al cuvântului. Fiindcă, indiferent de ce va urma la TAS, cariera româncei a fost „pătată“ și ea va fi mai mereu asociată cu acest caz de dopaj. Care, între timp, i-a adus și o suspendare de 4 ani pe baza unor probe solide, care o „îngroapă“ pe Halep, după cum Adevărul a arătat aici.

Simona Halep
Simona Halep

De acum, cazul Halep revine, periodic, în atenția publicului cu câte o dezvăluire-bombă dar care, din păcate, nu schimbă lucrurile din temelii. Așa cum se întâmplă și acum, cu o informație furnizată de presa poloneză și preluată de Digi Sport. Concret, jurnaliștii de la Przeglad Sportowy au aflat că suplimentul cu colagen, contaminat cu Roxadustat potrivit spuselor tabărei Halep, a costat... 1 dolar! Mai mult, sursa citată a notat că acest supliment, recomandat Simonei de Academia Mouratoglou - pe motiv că avea o doză mai mică de zahăr -, era cel mai ieftin de pe piață! Toate aceste dezvăluiri vin în completarea celor făcute de jurnalistul Costin Ștucan (Gazeta Sporturilor). Care, după ce s-a dus în Canada, a descoperit că firma care a produs Keto MCT, Quantum Nutrition, e una lipsită de anvergură în acest domeniu al suplimentelor sportive.

Ce au scris jurnaliștii polonezi despre cazul Halep?

*Echipa lui Patrick Mouratouglu i-a recomandat Simonei Halep suplimentul misterios. Francezul a auzit că e un remediu bun folosit des de atleți importanți. Exact așa s-a apărat în fața ITIA (n.r. - Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului). Știa de Keto MCT (n.r. – suplimentul cu colagen produs de Quantum Nutrition) doar din auzite, dar se pare că omul care deține compania e prietenul său (n.r.- prieten cu Patrick Mouratoglou).

*Cea mai scumpă academie din lume și fostul lider mondial au folosit un supliment care costă un dolar, cel mai ieftin de pe piață. Halep a jucat totul pe cartea încrederii și a crezut orbește în echipa sa. Mai devreme sau mai târziu, vom afla exact ce s-a întâmplat și, folosind cuvintele Simonei Halep, cine a trădat-o.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite