Cantonament în stil nord-irlandez: cine i-a vizitat pe jucători înaintea meciului cu România şi ce surpriză le-a pregătit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gary Lightbody
Gary Lightbody

Şi în mandatul lui Victor Piţurcă şi în cel al lui Anghel Iordănescu, la naţională poate fi remarcată o atmosferă sobră înaintea oricărui meci. Iar ceea ce s-a întâmplat în cantonamentul britanicilor ar fi de neconceput în viziunea „Generalului“.

Irlanda de Nord vrea să facă o partidă istorică, sâmbătă (ora 21.45, TVR 1), pentru a se apropia şi mai mult de prima ei prezenţă la un turneu final de Campionat European.

Chiar dacă urmează un meci crucial pentru elevii săi, selecţionerul Martin O’Neil a ţinut să detensioneze atmosfera, în loc să-i ţină pe jucători într-o „cazarmă“, aşa cum se întâmplă de multe ori cu internaţionalii români.

Tocmai de aceea, selecţionerul britanicilor l-a invitat pe solistul trupei Snow Patrol, Gary Lightbody, în cantonamentul naţionalei. Acesta s-a antrenat cu fotbaliştii din lot, iar apoi a cântat pentru echipa Irlandei de Nord.

Mai mult, potrivti Dolce Sport, Gary Lightbody i-a înmânat atacantului Kyle Lafferty premiul pentru fotbalistul nord-irlandez al anului, decernat de Asociaţia Jurnaliştilor Sportivi din Irlanda de Nord.

VEZI ATMOSFERA DIN CANTONAMENTUL IRLANDEI DE NORD

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite