Candidaţii de la FRF s-au aliat: "Se încearcă amânarea Adunării Generale! Ar fi cea mai mare lovitură!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei 5 candidaţi la şefia FRF, Vasile Avram, Răzvan Burleanu, Marcel Puşcaş, Gheorghe Chivorchian şi Sorin Răducanu s-au reunit la sediul Gazetei Sporturilor pentru a discuta despre alegerile programate mâine.

După condamnarea lui Gică Popescu, echipa lui Mircea Sandu rămâne fără un om la alegerile de mâine. 

Vasile Avram a luat cuvîntul: "Am aflat că se încearcă pe diferite căi că Adunarea Generală nu se va ţine. Este una dintre cele mai mari lovituri care s-ar da democraţiei. Este prima oară în ultimii ani cînd s-a ţinut o campanie cum nu s-a ţinut niciodată. Au fost două viziuni, una care să conserve situaţia actuală şi una care să modernizeze fotbalul românesc".

Răzvan Burlean: "E un final de etapă. S-au eliminat două elemente nocive din fotbalul românesc. Pe de o parte clanul Becali şi pe de altă parte, cooperativa care s-a format în jurul lui Jean Pădureanu. Domnul Mircea Sandu îşi doreşte să fie preşedinte de onoare. îI sugerez să se retragă. Vă confirm că s-au dat telefoane ca oamenii să nu vină la Bucureşti".

Marcel Puşcaş: Au fost umilite 230 de cluburi de fotbal. E nevoie de o schimbare a sistemului. De asta suntem 5 candidaţi. Toţi suntem animaţi de gîndurile de a schimba ceva. Nu va fi uşor. Vor trebui să-i dăm 10 milioane de euro lui Mititelu, alţi bani şi către Corvinul".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite