Cadu a răbufnit după ce a fost exclus din lotul CFR-ului: „Numai prostii! După voi, eu sunt vinovat şi pentru încălzirea global“. Cum răspunde Rednic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ricardo Cadu
Ricardo Cadu

Căpitanul clujenilor nu va juca în următorul meci al echipei sale, cu Viitorul Constanţa, după ce antrenorul a îndrăznit să-l pedepsească pentru ultimele evoluţii slabe. În plus, s-a vehiculat că „Puriul“ ar fi fost „lucrat“ de cel mai vechi fotbalist al clubului, care e şi un apropiat al patronului Arpad Paszkany.

Acuzat că ar fi condus o revoltă portugheză împotriva lui Mircea Rednic – în lotul CFR-ului sunt cinci lusitani – Ricardo Cadu a avut o reacţie nervoasă la adresa jurnaliştilor.

„Vechea poveste, scrieţi numai prostii. După voi, eu sunt vinovat pentru tot, chiar şi pentru încălzirea globală. Randamentul meu a fost mai slab în două meciuri în acest sezon, mai slab faţă de ceea ce jucam în anii trecuţi. Dar la Vaslui toată echipa a jucat prost. Nu poţi juca de unul singur“, a declarat Cadu pentru stiridesport.ro.

El a insistat că nu e supărat din cauza deciziei lui Rednic de a nu-l folosi cu Viitorul Constanţa. „E opţiunea antrenorului, el trebuie să o explice, dacă o doreşte. Cereţi-i dânsului explicaţii. Mie nu trebuie să-mi spună nimic. Antrenorul e liber să-şi facă echipa aşa cum crede de cuviinţă. Nu m-a deranjat decizia antrenorului. Sunt supărat doar pentru că ratez un meci, nu voi putea fi pe teren“, a adăugat căpitanul tradiţional al CFR-ului.

Rednic: „M-a deranjat atitudinea lui“

La rândul său, Mircea Rednic a încercat să aplaneze acest conflict, deşi e clar că între el şi Cadu e o ruptură totală.

„Ricardo (n.r. – Cadu) nu face parte din lot acum, asta nu înseamnă că este o decizie definitivă sau că nu va mai juca. M-a deranjat atitudinea lui, el a avut o remarcă pe care nu trebuia s-o aibă, iar eu nu accept aşa ceva. Nu spun ce-a zis pentru că sunt chestiuni de bucătărie internă. Eu nu îl judec pe Cadu pentru trofeele şi evoluţiile din trecut, nu fac asta cu nici un jucător. Contează foarte mult forma sportivă“, a precizat „Puriul“ pentru „Ziua de Cluj“.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite