Buzărnescu, fără victorii pentru România, dar şi fără grijă: „Gata cu bula sanitară!“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Buzărnescu are patru înfrângeri în patru meciuri, în 2022
Mihaela Buzărnescu are patru înfrângeri în patru meciuri, în 2022

Avem şi motive de bucurie, după înfrângerea categorică suferită de echipa feminină, la Radom, 0-4 cu Polonia. Pentru că, după cum se vede, fetele convocate de Horia Tecău n-au fost afectate deloc de rezultat.

România a predat, în confruntarea cu Polonia din cadrul Billie Jean King Cup, o lecţie importantă: cum să pierzi cu zâmbetul pe buze!

Acţiunea de la Radom a început cu râsetele lui Prisăcariu (324 WTA) la conferinţele de presă, a continuat cu nişte înfrângeri groaznice şi s-a încheiat cu un scor care n-are nevoie de alte comentarii: 0-4!

A fost, practic, un eşec aşteptat de toată lumea din echipa României. Dincolo de diferenţa uriaşă de valoare între cele două loturi – polonezele au venit cu Iga Swiatek, locul 1 WTA – în echipa tricoloră se află şi nişte sportive care, din păcate, s-au cam obişnuit cu înfrângerile. Cazul Mihaelei Buzărnescu, despre care Adevărul a scris aici, vorbeşte de la sine.

Vestea bună e că „Miki“ a depăşit deja momentul Radom, care i-a stricat şi mai mult cifrele de la echipa României, şi e gata de turneul ITF de la Chiasso (Italia). Aici, Buzărnescu va debuta în competiţie, în duelul cu Raluca Georgiana Şerban (24 de ani, 226 WTA). Vorbim despre o jucătoare născută, la Constanţa, dar care reprezintă Cipru.

Până la revenirea ei pe teren, la Chiasso, miercuri, după ora 11 dimineaţă, Buzărnescu a avut timp de o şedinţă foto pentru Instagram. Poza postată, care poate fi văzută mai jos, a fost însoţită de următorul mesaj: „E bine sa savurez, din nou, viaţa normală, în timp ce joc în turnee. Nu o savuraţi şi voi? Gata cu bula sanitară“.

Instagram
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite