„Investitorul“ Gigi Becali şi-a dat arama pe faţă: ce a spus patronul Stelei despre aducerea unui atacant de valoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana a pierdut Supercupa României, iar meciul cu ASA Târgu-Mureş a arătat subţirimea lotului pe care îl pregăteşte Mirel Rădoi.

În acest moment, Steaua are doi atacanţi pur-sânge, Ţucudean şi Tudorie. Primul n-a rupt gura târgului nicăieri, iar al doilea e un puşti de 18 ani adus de la Oţelul cu care a retrogradat.

Cu aceşti atacanţi „low-cost“, Gigi Becali vrea să obţină intrarea în grupele Ligii Campionilor pentru a pune mâna pe vreo 30 de milioane de euro, adică bonusul acordat de UEFA. Întrebat ce şanse sunt să plătească o sumă consistentă pentru Keşeru sau Hamza, două vârfuri care să întărească atacul, latifundiarul a oferit un răspuns tranşant.

Ce a spus?

„Keşeru nu cred că poate să fie atacantul pe care noi îl vrem. Un jucător ca el, care are salariu foarte mare, de aproape un milion de euro, chiar dacă vine gratis la echipă, trebuie să-i dai un salariu asemănător, iar eu nu o să-i dau niciodată atât. Nici pe Hamza nu-l vreau, nu dau pe el nici 400 de euro, dar 400.000 cât cer cei de la Ludogoreţ. O să vedem ce facem în perioada viitoare, sigur o să mai aducem un atacant, dar şi un mijlocaş“, a declarat Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite