Budescu a fost prezentat în China: "Colegii mă rugau în fiecare zi să plec"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Budescu a ajuns la chinezi
Budescu a ajuns la chinezi

Constantin Budescu a plecat de la Astra în China, la echipa de ligă secundă Dalian, şi afost prezentat la noua sa formaţie.

"A fost o ofertă bună atât pentru mine cât şi pentru club şi cum am mai spus mi-am dorit din tot sufletul ca acest club, Astra, să meargă în continuare şi să nu aibă probleme şi sper ca prin banii care o să vina pe mine să se rezolve toate problemele şi să fie bine Vorbesc în fiecare zi cu coechipierii pe telefon, chiar avem un grup al nostru şi vorbim în fiecare zi. M-au rugat continuu să plec şi le-am satisfăcut si aceasta dorinta",  a spus Budescu.

Constantin Budescu, 26 de ani, a evoluat la Astra din 2011. El a jucat în 156 de meciuri pentru giurgiuveni şi a marcat 60 de goluri. Atacantul are patru prezenţe în naţionala României, pentru care a reuşit să marcheze de două ori.

"Toate lucrurile au fost ok, am fost primit extraordinar. Sunt oameni de treabă aici. Îmi doresc să joc bine şi să intru în atenţia altor cluburi", a explicat Budescu, la Digi Sport. "Patronul e acelaşi ca la Atletico Madrid. Mi-a zis să nu îmi fac griji, că lucrurile sunt în regulă, nu o să duc lipsă de nimic. E o echipă de tradiţie, care a ajuns în liga a doua pentru că a avut în trecut nişte probleme financiare. Dar acum lucrurile s-au rezolvat, nu vor fi probleme", a încheiat el.

1,2 milioane de euro a primit Astra pentru transferul lui Budescu

3 milioane de euro va încasa Budescu în cei 3 ani de contract

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite