Bilanţul româncelor la turneul de tenis de la Seul, în turul inaugural: două victorii şi tot atâtea înfrângeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru românce au fost angrenate în turneul de tenis din Coreea de Sud, de la Seul. Bilanţul conaţionalelor noastre, până la acest moment, este de două meciuri câştigate şi două cedate.

Concret, Ana Bogdan (143 WTA) a trecut de slovena Polona Hercog (51 WTA), în trei game-uri, 6-3, 3-6, 6-1, după o oră şi 46 de minute de joc. Pentru accederea în faza a treia a competiţiei, Ana Bogdan se va duela cu americanca Kristie Ahn (93 WTA).

Şi Patricia Ţig (124 WTA) a reuşit victoria în turul inaugural al competiţie de la Seul, învingând-o pe jucătoarea din Muntenegru Danka Kovinic (117 WTA), scor final 6-4, 3-6, 7-6(3), la finalul unei partide care a durat puţin peste trei ore. În optimile de finală, Patricia Ţig o va întâlni pe sportiva spaniolă Paula Badosa Gibert (88 WTA).

De cealaltă parte, Irina Begu (98 WTA) şi Mihaela Buzărnescu (101 WTA) au părăsit turneul din Coreea de Sud. Cea dintâi a cedat în meciul cu Magda Linette (48 WTA), după o oră şi şapte minute, poloneza impunându-se cu 6-1, 6-4. De asemenea, cea de-a doua româncă menţionată a pierdut în faţa asutraliancei Priscilla Hon (119 WTA), la finele unei partide de aproape o oră şi jumătate. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite