Bellu şi Bitang, primul antrenament cu lotul feminin pentru calificarea olimpică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mariana Bitang şi Octavian Bellu
Mariana Bitang şi Octavian Bellu

Antrenorii Octavian Bellu şi Mariana Bitang au condus aseară primul antrenament cu 11 gimnaste, cărora li se va alătura ulterior şi Cătălina Ponor, la Complexul Sportiv "Lia Manoliu", ales ca bază de pregătire în vederea calificării la Jocurile Olimpice de la Rio.

"Am fost şi eu acolo, împreună cu doamna ministru Elisabeta Lipă. Suntem într-o etapă în care ne organizăm sala, pregătirea.... În lot sunt 12 fete, dar astăzi au fost 11 la pregătire, pentru că gimnasta Cătălina Ponor va reveni de la recuperare în 6 ianuarie. Fetele au lucrat cu chef, s-a început bine şi avem încredere că va fi totul în regulă", a declarat Adrian Stoica. 

Între cele 11 fete prezente la primul antrenament susţinut în Bucureşti cu antrenorii Bellu şi Bitang s-au numărat şi Larisa Iordache, Diana Bulimar, Laura Jurca, Ana Maria Ocolişan, Silvia Zarzu sau Andreea Iridon. Acestora li se va alătura şi Cătălina Ponor, care se află în SUA la recuperare după operaţia suferită la tendonul unui picior, ea urmând să se prezinte la lot în 6 ianuarie, a relatat Mediafax. 

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite