Belgienii, fără milă cu băieţii lui Hagi: „Echipa din România a fost măcelărită“. Cum văd jurnaliştii lor returul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viitorul a fost condusă cu 5-1 la pauză şi cu 6-1 în debutul reprizei secunde. Până la urma, a pierdut doar la trei goluri diferenţă, în condiţiile în care, la ultima fază, Gent putea face chiar 7-3.

Viitorul arată groaznic, atunci când iese din Liga I, unde partenerii de întrecere sunt FCSB, pregătită de Gigi Becali, dar şi alte cluburi conduse printr-un management catastrofal.

Aşa se face că, actualul lider al Ligii I încasează şase goluri de la Gent, o formaţie de mâna a doua spre a treia şi e mulţumit că scorul n-a fost şi mai dur. După Gent – Viitorul, scor 6-3, presa din Belgia s-a referit foarte puţin la formaţia pregătită de Gheorghe Hagi şi a subliniat mai mult că, la 6-1, gazdele au cam scăpat meciul de sub control.

Ce au scris jurnaliştii belgieni?

*Voetbalnieuws: Gent a fost prima echipă din Belgia care a evoluat în acest sezon din cupele europene, după ce Mechelen a fost exclusă din Liga Europa. FC Viitorul, echipă din România, a fost măcelărită de Gent. Antrenorul Jess Thorup nu s-a putut baza pe câţiva jucători de bază, cum ar fi Depoitre sau nou-venitul Ngadeu, însă restul băieţilor s-au ocupat de acest joc. La 6-1, românii păreau complet devastaţi, însă au reuşit să mai înscrie două goluri prin Ţîru. În ciuda acestui succes convingător, Gent nu pare o echipă atât de solidă şi în apărare. Totul se va decide în retur.

*RTBF: Gent înscrie 6 goluri, dar primeşte 3 de la Viitorul. Gent a câştigat prima manşă a celui de-al doilea tur preliminar al Ligii Europa, acasă, 6-3 în faţa celor de la Viitorul Constanţa. Gent a condus cu 6-1, dar a mai primit două goluri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite