Bătaie pe Bute! Meciul românului cu Froch a declanşat ISTERIA!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La data de 26 mai, Lucian Bute îşi va pune în joc, pentru a zecea oară, centura IBF la categoria supermijlocie. De această dată însă, meciul românului are loc în Europa, ceea ce a declanşat o adevărată nebunie în ţară. Vezi despre ce e vorba.

Meciul Froch - Bute se va disputa la Nottingham şi nu în Canada, aşa cum şi-a obişnuit fanii românul de 32 de ani.

Faptul că această confruntare are loc în Europa a stârnit un interes uriaş din partea televiziunilor din România. Motivul? Diferenţa de fus orar nu mai reprezintă o problemă, iar suma cheltuită pentru achiziţionarea drepturilor de televizare va putea fi recuperată foarte uşor din publicitate.

Dacă acum câteva zile s-a vehiculat că „The Money Channel", postul care a transmis meciul lui Bute cu jamaicanul Glen Johnson în noiembrie anul trecut, va transmite şi meciul cu Froch, lucrurile nu stau chiar aşa.

„Nu există niciun contract semnat cu vreo televiziune din România. The Money Channel, Pro TV, Antena 1 şi TVR vor să ia drepturile de televizare, însă, deocamdată, n-am bătut palma cu nimeni", a declarat preşedintele FRB, Rudel Obreja.

S-au dat jumătate dintre bilete

Şi iubitorii boxului aşteaptă cu nerăbdare duelul Froch - Bute. Jumătate dintre cele 9.000 de bilete puse în vânzare s-au dat deja. Biletele VIP (389 de euro) şi cele din categoriile a 5-a (52 de euro), a 4-a (79 euro), a 3-a (105 euro) şi a 2-a (130 euro) s-au terminat deja!

Se mai pot achiziţiona tichete online, de pe site-ul www.capitalfmarena.com, la următoarele preţuri: 197 de euro şi 263 de euro. Preţurile includ toate taxele.

„Avem cerere pentru 500 de bilete din România şi cred că încă 500 de fani vor dori să vină la meci din Canada şi din Statele Unite", a dezvăluit Obreja la Radio GSP.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite