Baschetbaliştii de la Steaua EximBank aşteaptă fanii la Sala Polivalentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua vrea titlul naţional la baschet
Steaua vrea titlul naţional la baschet

Steaua CSM EximBank s-a calificat în semifinalele Ligii Naţionale de baschet masculin, în cadrul cărora se va duela cu BC Mureş.

La fel ca în play-off, roş-albaştrii pornesc cu avantajul terenului propriu în primele două meciuri, programate azi, 29 aprilie (ora 18.00), şi mâine, 30 aprilie (19.45), la Sala Polivalentă, unde este aşteptată prezenţa masivă a suporterilor. Programul extins prevede două meciuri la Târgu-Mureş, pe 06 şi 07 mai, urmând ca pe 11 mai, dacă va fi cazul pentru o partidă decisivă, cele două grupări să se întâlnească din nou la Bucureşti. Şi în această fază a competiţiei se joacă pe sistemul trei din cinci, astfel încât meciurile patru şi cinci se vor juca doar în cazul în care niciuna dintre echipe nu va ajunge la trei victorii.Duelul cu BC Mureş a fost prefaţat de unul dintre jucătorii decisivi în evoluţiile Stelei din play-off, Titus Nicoară, care a declarat pentru ww.iClara.ro. „Cred că va fi o serie foarte strânsă, am jucat de şase ori cu ei, scorul este 3-3, ne cunoaştem bine între noi, ne aşteptăm la meciuri tari. Sper la finală! De ce nu? Am ajuns până aici, eu cred că avem şanse la ultimul act. Vom juca la Sala Polivalentă, terenul este mai mare, panourile sunt altfel, dar am început să ne obişnuim. Sper să ne adaptăm şi să jucăm la fel de bine ca acolo unde evoluăm de obicei. Şi mai sper ca suporterii să vină în număr cât mai mare, au ce vedea, merităm să jucăm cu o sală plină. Au făcut o atmosferă foarte frumoasă în sferturile de finală, chiar dacă era Paştele şi-au făcut timp să vină să ne susţină şi sperăm să rămână alături de noi“. Pentru a-şi asigura prezenţa în semifinale, Steaua a învins CSM Oradea, echipă la care a activat şi Titus Nicoară: „Chiar dacă a fost 3-0 pentru noi, meciurile au fost foarte echilibrate, însă important e că ne-am calificat şi că am avut timp să ne pregătim mai bine pentru semifinale. Nu a fost prima dată când am jucat împotriva celor de la Oradea de când sunt la Steaua, dar tot am fost emoţionat puţin, nu am cum să nu fiu. Publicul orădean a fost unul plăcut, dar atmosfera făcută de suporterii noştri a fost foarte frumoasă“, a arătat Titus Nicoară pentru www.iClara.ro.


Virgil Stănescu, omagiat la prezentarea „Campionii“, pentru întreaga sa carieră dedicată sportului românesc

image

Din prezentarea de modă „Campionii“, semnată de Adela Diaconu şi Ciprian Vaida şi dedicată marilor sportivi din România, nu a lipsit numele lui Virgil Stănescu, unul dintre cei mai valoroşi baschetbalişti din istoria ţării şi preşedintele Steaua EximBank. Adela Diaconu i-a dedicat una dintre creaţiile sale vestimentare, care-l înfăţişa pe fostul căpitan al echipei naţionale de baschet într-o ipostază de când evolua pe teren, rochia fiind purtată de Ioana Francia, un cunoscut şi aprecial top model.
Astfel, Virgil Stănescu s-a alăturat listei campionilor cărora le-a fost dedicată această colecţie, în care s-au mai regăsit Helmuth Duckadam, Andreea Mitu, Monica Iagăr, Monica Roşu, Elisabeta Lipă, Doina Melinte şi Ilie Năstase.
Colecţia „Campionii“ a venit drept replică la non-valorile care sunt promovate în mass-media, în detrimentul celor care au realizat ceva în viaţă şi au adus faimă României la nivel internaţional.
„În această colecţie a fost omagiat şi Virgil Stănescu, preşedintele echipei de baschet Steaua CSM EximBank, care după ce a făcut performanţă la cel mai înalt nivel în baschetul mondial, în prezent arată ce manager sportiv excelent este. După 24 de ani, echipa pe care o conduce, Steaua CSM EximBank, se află din nou în semifinalele Ligii Naţionale de Baschet“, a declarat Adela Diaconu pentru www.iClara.ro.

Evenimentul a fost organizat în cadrul festivalului Bucharest Fashion Week, la Ambasad'Or şi s-a bucurat de aprecierea celor prezenţi şi de sprijinul casei de modă Cacharel care i-a asigurat ţinuta stilistului Ciprian Vaida. Body

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite